Εντός του φρέατος
Ανώνυμης Ελληνίδος στην επαρχία της επαρχίας της Ελλάδας 2021
Βιογραφικό
Η Ανώνυμη Ελληνίδα είναι γεννημένη το 1969 και ζει στη Βόρεια Ελλάδα.
Τελείωσε πανεπιστημιακή σχολή το 1992, μεταπτυχιακό το 2011, διδακτορικό το 2016, έχουν δημοσιευτεί επιστημονικά άρθρα της σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, το πραγματικό όνομά της βρίσκεται σε παγκόσμιας εμβέλειας βάση δεδομένων επιστημονικών άρθρων, εργάστηκε σε εφημερίδα και σε ραδιόφωνο ως δημοσιογράφος και σήμερα εργάζεται ως παλαιογράφος.
Αλλά δε επιθυμεί καθόλου να δημοσιοποιηθεί το πραγματικό της όνομα και πληροφορίες για το άτομό της, γιατί δε θέλει να ταυτοποιηθεί, γιατί φοβάται, κάτι που αποτελεί απόρροια των ψυχικών προβλημάτων της.
Αλλά δε θέλει ούτε ψευδώνυμο ούτε να δημιουργηθούν ψευδείς ενδείξεις για το άτομό της, γιατί αποστρέφεται τα ψέματα και βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση της απόλυτης αλήθειας. Οπότε οι πληροφορίες είναι αληθείς, αλλά δεν μπορούμε να παράσχουμε περισσότερες.
Περίληψη
Μια γυναίκα βρέθηκε στο φρέαρ της κατάθλιψης, όταν κατάλαβε το μυαλό και η ψυχή της ότι ήταν αιχμάλωτη και όμηρος των κοινωνικών προτύπων του παρελθόντος αλλά και του παρόντος.
Αυτό συνέβη την περίοδο που προέκυψε η οικονομική κρίση στη Ελλάδα και κατέρρευσε η μητέρα της, οπότε ανέλαβε πολλές ευθύνες, με πολλούς να της επιτίθενται για να εκμεταλλευτούν και τη μητέρα της και την ίδια, χωρίς να τη βοηθά κανείς. Τότε η ψυχή της έπεσε σε βαθύ σκοτάδι και το μυαλό της άρχισε να ανακαλύπτει ποια είναι η πραγματική αλήθεια για τη ζωή που ζει και αυτή και πολλές άλλες γυναίκες σε αυτόν τον πλανήτη. Άραγε κατάφερε να βγει από το φρέαρ μόνη της; Ήταν εύκολο ή δύσκολο ή ακατόρθωτο  να απαλλαγεί από τα θέματα που τη βασάνιζαν και την πλάκωναν σαν ταφόπλακα;
Όποιος θέλει να μάθει, ας διαβάσει το κείμενό της. Κάθε αναγνώστης-στρια μπορεί να έχει διαφορετική αντίληψη, την οποία μπορεί να μοιραστεί μαζί μας στο esospychabyme.blogspot.com.

Τίτλοι από Ανώνυμη Ελληνίδα