Στην Διάνοια οι συγγραφείς και το έργο τους είναι το επίκεντρο σε όλες μας τις ενέργειες.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια λίστα βιβλίων που παρουσιάζει μια ποικιλία φωνών και αφουγκράζεται τις ανάγκες του αναγνωστικού μας κοινού.

Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε στους συγγραφείς μας ποιοτικές εκδόσεις, δυναμική προώθηση και διαφήμιση, ενεργή παρουσία και συνεχή υποστήριξη στο βιβλίο τους.

Στην Διάνοια λέμε σπίτι…και όχι Οίκος. Το σπίτι μας!

Και σαν κάθε σπίτι εκπληρώνουμε όνειρα.

Τα όνειρα όλων που μπήκαν στην οικογένεια μας και κάναμε πραγματικότητα το πνευματικό τους παιδί. Το βιβλίο τους…

Σε περιμένουμε!

Τα βιβλία μας μπορείτε να τα βρείτε σε πάνω από 500 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην Κύπρο. Φυσικά για όσους προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@dianiapublications.com και να κάνετε την παραγγελία σας.

Τα βιβλία των Εκδόσεων ΔΙΑΝΟΙΑ είναι διαθέσιμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ειδικές εκπτώσεις ισχύουν για παραγγελίες χονδρικής και παραγγελίες εκπαιδευτικών οργανισμών.

Είστε συγγραφέας; Θέλετε να εκδοθεί το έργο σας; Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας για τις επιλογές που μπορούν να σας προσφέρουν οι Εκδόσεις ΔΙΑΝΟΙΑ! Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εταιρείας σας και να λειτουργήσουν ως εξαιρετικής ποιότητας επιχειρηματικά δώρα ή διαφημιστικά προϊόντα.