Σοφία Δεληγιώργη
Η Σοφία γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1998, μια συνηθισμένη Τετάρτη, με μάτια ορθάνοιχτα για νεογέννητο που αντίκρυζε το φως της ζωής και χωρίς κλάματα.
Μεγάλωσε στην Αθήνα σε μία ήσυχη συνοικία στο Περιστέρι και τελειώνοντας το σχολείο  φοίτησε για δύο χρόνια στο τμήμα της φαρμακευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σύντομα όμως αποφάσισε ότι εκείνη η επιστήμη δεν της ταίριαζε και την κέρδισε κατά κράτος η επιστήμη των ανθρώπων.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχει βρει τη θέση της στο τμήμα ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει. Να γνωρίζει νέα πράγματα ώστε να μπορεί να ανατρέπει το ίδια της τα πιστεύω και φυσικά να γράφει τις χειμαρρώδεις σκέψεις της!
Εξάλλου, η φαντασία είναι το μεγαλύτερο αγαθό μετά τη γνώση.
Περίληψη
Άγγελοι και Δαίμονες. Ζωή και Θάνατος.
Ζωντανοί νεκροί πίσω από τα μάτια ενός παιδιού που ρουφάνε αχόρταγα το φως του.
Την ίδια ώρα που η Εύα προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούργια πραγματικότητα αναζητώντας μια νέα αρχή για χάρη του πατέρα της, άγνωστα  πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή της.
Μαζί, κάνουν την εμφάνιση τους και οι Σκιές της Άριας , πλάσματα απόκοσμα, σκοτεινά, αδυσώπητα.
Έτσι, η νεαρή Εύα ακροβατώντας απ’το φως στο σκοτάδι.. απ’το καλό στο κακό.. κι απ’ τη λογική στην παράνοια.. προσπαθεί να επιβιώσει.
Μέχρι τη στιγμή που έρχεται στον δρόμο της ο Σείριος. Θα καταφέρει να τη σώσει απ’ το σκοτάδι που την έχει τυλίξει ή θα την παρασύρει στην αγκαλιά της αβύσσου;
Ένα μυθιστόρημα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, καταιγιστικό.
Ένα βιβλίο που σου δείχνει πως, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι, το φως βρίσκει πάντα τρόπο να νικάει..
«Όλοι ψάχνουμε μια πολλά υποσχόμενη αρχή και ένα μεγαλοπρεπές τέλος.
Κανένας δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά με τη μέση, την πραγματικότητα. Το θέμα με εμάς τους ανθρώπους είναι ότι ολόκληρη η ζωή μας βρίσκεται στη μέση και εμείς αναζητάμε μανιωδώς και επίμονα τις δύο στιγμές στις άκρες.»

Τίτλοι από Σοφία Δεληγιώργη