Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

  1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (συνιστάται)
  2. Με paypal
  3. Στα κεντρικά γραφεία (μόνο για φυσικά προϊόντα)
  4. Πληρωμή με πιστωτική Κάρτα
  5. Σας συνιστούμε ως πρώτη επιλογή την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας . Εφόσον έχετε οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα , μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για να πληρώσετε για τα προϊόντα σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας είναι απολύτως ασφαλής και καλύπτεται από τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας στο διακομιστή dianiapublications.com. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Wallet.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη και γίνεται σε δύο μόνο βήματα. Αναλυτικά: • Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας στη σχετική φόρμα. • Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας είναι καταχωρημένη, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας εμφανίζεται σχετική ειδοποίηση.

Πληρωμή μέσω paypal.

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό σύστημα της dianiapublications.com

 

Στα κεντρικά γραφεία (μόνο για φυσικά προϊόντα)

Για όσους προτιμούν , μπορούν να παραλάβουν από τα γραφεία της εταιρείας μας (Πατησίων 337 και Σκρα 2 11144 Αθήνα – 1ος όροφος) όλα τα βιβλία μας σε φυσική μορφή. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής φυσικών προϊόντων. Η πληρωμή για την αγορά φυσικών προϊόντων από τα γραφεία της εταιρεία μας μπορεί να γίνει με μετρητά ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Ενημερωθείτε για τα ωράρια λειτουργίας της εταιρείας μας και για την ύπαρξη αποθεμάτων στο τηλέφωνο 2102014089