ΔΙΑΝΟΙΑ είναι η Ελληνική λέξη που περιγράφει το υψηλό νοητικό επίπεδο του ανθρώπου. Στόχος των εκδόσεών μας είναι η δημιουργία ποιοτικών βιβλίων που ενισχύουν το μυαλό και το πνεύμα των αναγνωστών μας.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει κλασσικά μυθιστορήματα από ξένους συγγραφείς, σύγχρονα μυθιστορήματα από συγγραφείς που θα σας εντυπωσιάσουν και υπέροχα παιδικά βιβλία με πλούσια εικονογράφηση.

Τα βιβλία μας μπορείτε να τα βρείτε σε πάνω από 500 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην Κύπρο. Φυσικά για όσους προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@dianiapublications.com και να κάνετε την παραγγελία σας.

Τα βιβλία των Εκδόσεων ΔΙΑΝΟΙΑ είναι διαθέσιμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ειδικές εκπτώσεις ισχύουν για παραγγελίες χονδρικής και παραγγελίες εκπαιδευτικών οργανισμών.

Είστε συγγραφέας; Θέλετε να εκδοθεί το έργο σας; Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας για τις επιλογές που μπορούν να σας προσφέρουν οι Εκδόσεις ΔΙΑΝΟΙΑ! Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εταιρείας σας και να λειτουργήσουν ως εξαιρετικής ποιότητας επιχειρηματικά δώρα ή διαφημιστικά προϊόντα.