ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dianiapublications.com ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «ΤΣΙΝΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» με ΑΦΜ 998658052, ΔΟΥ ΙΔ ΑΘΗΝΩΝ και έδρα στην οδό Πατησίων 337 και Σκρα 2, Τ.Κ. 11144, Αθήνα.
Με το παρόν γνωστοποιούνται οι όροι που εφαρμόζονται σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, καθώς και σε αυτούς που πραγματοποιούν αγορές και σκοπός του είναι να σας ενημερώσει για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας από την αναζήτηση προϊόντων, την παραγγελία και την αποστολή τους.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστότοπου συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

To ηλεκτρονικό κατάστημα www.dianiapublications.com  προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
To ηλεκτρονικό κατάστημα www.dianiapublications.com  στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Η εταιρεία μας δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα στον προκαθορισμένο χρόνο παραδόσεως λόγω ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία.
Στην περίπτωση που η παραγγελία σας δεν είναι δυνατόν να εκτελεστεί και έχει γίνει πληρωμή με ηλεκτρονικό τρόπο, η εταιρεία μας οφείλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό το ποσό στο ακέραιο και χωρίς κανένα κόστος.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης του καταστήματος, καθώς και τους όρους της συμβάσεως με τον πελάτη, χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση, με απλή ανάρτηση αυτών στην ιστοσελίδα μας (site). Οι νέοι τροποποιημένοι όροι θα ισχύουν από την ανάρτισή τους.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ / ΠΕΛΑΤΗ (NEWSLETTER)
O χρήστης/πελάτης του διαδικτυακού ιστότοπου έχει τη δυνατότητα υποβάλλοντας τα στοιχεία της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) του www.andrewbetsiselt.gr.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ (LINKS) ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 
Ο δικτυακός τόπος δύναται να περιλαμβάνει συνδέσμους παραπομπής «links» προς άλλους δικτυακούς τόπους επί των οποίων το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dianiapublications.com  δε φέρει οιονδήποτε έλεγχο και δεν συνδέεται κατ’ οποιονδήποτε τρόπο.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dianiapublications.com  δεν φέρει καμία ευθύνη αναφορικά με το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα, την ασφάλεια, την νομιμότητα και ακρίβεια των πληροφοριών ή υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων ή/και σελίδων στους οποίους δύναται να παραπέμπει μέσω συνδέσμων, οιασδήποτε μορφής.

Για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη/ χρήστη από τη χρήση και πρόσβασή του στους προαναφερθέντες δικτυακούς τόπους ή/ και σελίδες, αποκλειστική ευθύνη φέρουν τα πρόσωπα που εκμεταλλεύονται ή δραστηριοποιούνται στους οικείους δικτυακούς τόπους.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.

Τρόποι Πληρωμής
Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

1. Με χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας μέσω Paypal (Credit/Debit card)
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Πιστωτική/Χρεωστική σας κάρτα για να κάνετε τις αγορές σας. Η πληρωμή θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας PayPal που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (χωρίς να χρειάζεται να έχετε υποχρεωτικά λογαριασμό στο PayPal).
Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Η παραγγελία εκτελείται άμεσα με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής.

2. Με χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας μέσω Vivawallet (Credit/Debit card)
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Πιστωτική/Χρεωστική σας κάρτα για να κάνετε τις αγορές σας. Η πληρωμή θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας της τράπεζας Vivawallet που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (χωρίς να χρειάζεται να έχετε υποχρεωτικά λογαριασμό στην Vivawallet).
Όταν επιλέγετε “Πιστωτική Κάρτα” ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στην ιστοσελίδα της Viva wallet, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Η παραγγελία εκτελείται άμεσα με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής.

3. Aντικαταβολή (Cash on delivery)
Η εξόφληση του συνολικού κόστoυς παραγγελίας σας γίνεται κατά την παράδοσή της σε εσάς, στην εταιρεία ταχυμεταφοράς (Courier).

4. Τηλεφωνική παραγγελία (Order over the phone)
Εάν προτιμάτε μπορείτε, εναλλακτικά, να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.
Επικοινωνήστε μαζί μας στo εξής τηλέφωνo:
210-2014089
Ώρες επικοινωνίας:  08.00-15.00

5. Παραλαβή από τα γραφεία μας.
Εναλλακτικά μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία της εταιρείας μας, Πατησίων 337 (είσοδος από Σκρα 2) 11144 Αθήνα, 1ος όροφος και να παραλάβετε από εκεί τα βιβλία σας.
τηλέφωνo:
210-2014089
Ώρες επικοινωνίας:  08.00-15.00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόπος και χρόνος παράδοσης:
Αποστολές προϊόντων γίνονται μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο και εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών για την Ελλάδα και 10 για την Κύπρο από την παραγγελία με την προϋπόθεση ότι είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα. Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier). Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή μέσω courier.
Έξοδα Αποστολής:
Για παραγγελίες εντός Ελλάδας από € 35,00 και πάνω, ΔΕΝ χρεώνεστε με έξοδα αποστολής(Δεν ισχύει για την Κύπρο).
Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, τα έξοδα αποστολής είναι € 2,50  και αντικαταβολής είναι € 1,50 ανεξαρτήτως ποσότητας ή βάρους, για όλη την Ελλάδα.
Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 20,00 ανεξαρτήτως ποσότητας ή βάρους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Υπαναχώρηση

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για τα φυσικά προϊόντα:

Στη περίπτωση που τα προϊόντα μας είναι ελαττωματικά και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (τηλ:2102014089), επιστρέφεται το προϊόν με έξοδα της εταιρείας μας και σας επιστρέφουμε ένα καινούργιο χωρίς έξοδα αποστολής ή οποιαδήποτε άλλη χρέωση.
Στην περίπτωση που έχει εξαντληθεί το συγκεκριμένο προϊόν, τότε και μόνο σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας.

Ταυτότητα επιχείρησης

  • Επωνυμία : ΤΣΙΝΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
  • ΑΦΜ : 998658052
  • ΔΟΥ : ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ
  • Έδρα :ΠΑΤΗΣΙΩΝ 337 ΚΑΙ ΣΚΡΑ 2
  • Αριθμό ΓΕΜΗ : 7871701000